/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

FC Barcelona urcă pe podiumul La Liga după victoria cu Granada

missing
10 ianuarie 2021, ora 15:46

FC Barcelona a obţinut o victorie categorică sâmbătă seara, în etapa a 18-a din La Liga, 4-0 cu Granada în deplasare, şi a ajuns pe treapta a treia a podiumului campionatului intern, scrie agerpres.ro.

Dublele lui Antoine Griezmann (12, 63) şi Leo Messi (35, 42) au adus cele trei puncte catalanilor care, cu 34 de puncte, sunt acum la 4 lungimi de liderul Atletico Madrid, în timp ce Granada este pe locul 7 cu 24 puncte.

În schimb, pe Estadio El Sadar, Osasuna a făcut un meci neaşteptat de bun şi a reuşit să ţină în şah pe Real Madrid, încheind cu o remiză albă.

Madrilenii sunt în continuare pe poziţia secundă a clasamentului, cu 37 puncte, iar Osasuna este pe penultimul loc, 19, cu 15 puncte.

Aşa cum se ştie, vineri, în prologul etapei, Villarreal a învins în deplasare pe Celta Vigo cu 4-0, iar sâmbătă Real Sociedad s-a înclinat cu 3-2 în faţa celor de la Sevilla.

Restul partidelor se vor juca duminică seara.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram