Piețele, cafenelele și centrele funcționale din Hîncești ar putea fi închise din cauza situației de criză din regiune.

Conform unui mesaj al Primăriei Hîncești, autoritățile publice locale ar putea convoca Comisia Situațiilor Excepționale, în condițiile în care numărul de infectări va rămâne ridicat.

„În legătură cu situația de criză din municipiul Hîncești, și faptul că, din păcate, numărul infecțiilor nu scade, venim cu apelul către dumneavoastră de a continua respectarea normelor de prevenire a Infecției COVID-19: păstrați distanță socială oriunde mergeți- la cumpărături, la bancă, etc., protejați-vă, purtând mască și mănuși, dezinfectați-vă mâinele cât des mai posibil. În cazul în care vă simțiți rău nu ezitați sa mergeți la medicul de familie, pentru ca acesta să monitorizeze starea de sănătate”, se arată în mesajul postat de Primăria raionul Hîncești.

Precizăm că astăzi în Republica Moldova au fost confirmate 271 de cazuri noi de COVID-19, dintre care șapte la Hîncești.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!