„Tinerii Capitalei împotriva COVID”. Este campania de prevenire a noului virus lansată astăzi. Inițiativa este desfășurată de Centrul Municipal de Tineret al Direcției generale educație, tineret și sport, în colaborare cu Direcția cultură și Direcția generală asistență socială și sănătate.

Organizatorii spun că acțiunea are drept scop informarea populației, în special, a tinerilor, despre importanța respectării normelor de protecție privind combaterea infecției COVID-19.

Peste 40 de tineri, repartizați în grupuri, în spațiile publice din sectoarele municipiului, vor transmite mesaje de sensibilizare și responsabilizare a cetățenilor și vor împărți măști de protecție, cu explicații despre purtarea corectă a acestora. Flashmob-uri de lansare au fost organizate în Parcul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”, Parcul „Valea Morilor”, Parcul „Valea Trandafirilor”, Parcul „Alunelul”, scuarul din str. Miron Costin, bd. Mircea cel Bătrân, colț cu str. P. Zadnipru etc.

Pe durata campaniei, Centrul municipal de tineret, va realiza activități de informare, comunicare, inclusiv pe rețelele de socializare, materiale video informative și sesiuni online, cu specialiști în domeniul sănătății publice.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!