/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

A început înscrierea pentru susținerea BAC-ului în regim de externat. Care sunt condițiile

missing
12 ianuarie 2021, ora 15:44

Cererile pentru susținerea examenului național de bacalaureat, în regim de externat, sesiunea 2021 pot fi depuse în perioada 10 ianuarie – 15 februarie. Anunțul a fost făcut deMinisterul Educației, Culturii și Cercetării (MECC). 

Modelul de cerere  pentru înscrierea la examenul național de bacalaureat precum și conținutul dosarului pot fi găsite pe pagina web a Agenţiei Naţionale pentru Curriculum şi Evaluare. 

Totodată Ministerul Educației informează că  în perioada indicată dosarul cu actele necesare poate fi depus la sediul MECC (intrarea în Casa Guvernului din str. Bănulescu-Bodoni, cutia poştală a ministerului) sau poate fi transmis prin Poșta Moldovei la adresa: mun. Chișinău, str. Piața Marii Adunări Naţionale 1, Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării /Agenţia Naţională pentru Curriculum şi Evaluare.

Informaţii suplimentare pot fi obținute la numerele de telefon: (022)232402; (022)233282.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram