Cererile pentru susținerea examenului național de bacalaureat, în regim de externat, sesiunea 2021 pot fi depuse în perioada 10 ianuarie – 15 februarie. Anunțul a fost făcut deMinisterul Educației, Culturii și Cercetării (MECC). 

Modelul de cerere  pentru înscrierea la examenul național de bacalaureat precum și conținutul dosarului pot fi găsite pe pagina web a Agenţiei Naţionale pentru Curriculum şi Evaluare. 

Totodată Ministerul Educației informează că  în perioada indicată dosarul cu actele necesare poate fi depus la sediul MECC (intrarea în Casa Guvernului din str. Bănulescu-Bodoni, cutia poştală a ministerului) sau poate fi transmis prin Poșta Moldovei la adresa: mun. Chișinău, str. Piața Marii Adunări Naţionale 1, Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării /Agenţia Naţională pentru Curriculum şi Evaluare.

Informaţii suplimentare pot fi obținute la numerele de telefon: (022)232402; (022)233282.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!