/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Au sărit scântei la Politica Nataliei Morari. Usatîi: „Ne-ai băgat oameni în pușcărie”. Cavcaliuc: „Ești un frustrat”

missing
12 ianuarie 2021, ora 21:55

Au sărit scântei între liderul Partidului Nostru Renato Usatîi și președintele Partidului Acasă Construim Europa (PACE) Gheorghe Cavcaliuc, în cadrul emisiunii Politica Nataliei Morari de la TV8, pe 12 ianuarie. 

Cei doi s-au luat la ceartă după ce Renato Usatîi l-a acuzat pe Gheorghe Cavcaliuc că ar sta în spatele scandalului în care procurorul-șef suspendat al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari a spus că există o legătură între controversatul om de afaceri Veaceslav Platon, oamenii din anturajul acestuia și soția procurorului general Alexandr Stoianoglo.

„Eu mă bucur că Renato Usatîi are dorința de a face propagandă partidului PACE, al cărui președinte eu sunt. Renato Usatîi este un frustrat. Să spun ce i-am zis la telefon când el a transmis mai mulți oameni la mine să facem cunoștință și eu l-am refuzat, după care el m-a telefonat. Frustrările lui vin de mai demult și el mă învinuiește. Eu nu stau în spatele acestui scandal”, a spus Gheorghe Cavcaliuc.

„Desigur că nu, fix așa cum ne-ai băgat oameni în pușcărie. De ce ați contactat această victimă”, a spus Renato Usatîi, care ulterior l-a înjurat pe Gheorghe Cavcaliuc chiar în direct.

Cât ține de cazul din motivul căruia s-au luat cei doi la ceartă, drept replică, controversatul om de afaceri Veacesalv Platon a spus că singurul scop al lui Viorel Morari este discreditarea procurorului general. Alexandr Stoianoglo a respins acuzațiile lansate atât asupra sa, cât și la adresa membrilor familiei sale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram