/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/DOC/ O uzină de sortare a deșeurilor ar putea fi construită în municipiul Chișinău. CMC a aprobat proiectul

missing
12 ianuarie 2021, ora 18:24

Proiectul privind construcția unei uzine de sortare/reciclare/reutilizare/eliminare a deșeurilor solide, acumulate de pe teritoriul municipiului Chișinău a fost aprobat de CMC. Despre aceasta a anunțat Primăria Chișinău.

Proiectul a fost aprobat în calitate de obiect de parteneriat public-privat și se include în lista proiectelor investiționale aprobate spre implementare prin parteneriat public-privat.

Conform documentului, APL Chișinău urmează să elaboreze un studiu de fezabilitate privind implementarea Proiectului privind construcția unei uzine de sortare/reciclare/reutilizare/eliminare a deșeurilor solide, acumulate de pe teritoriul municipiului Chișinău, iar Direcția generală finanțe va planifica în bugetul pentru anul 2021 mijloace financiare pentru elaborarea respectivului studiu.

Totodată, Direcția generală arhitectură, urbanism și relații funciare va propune Consiliului municipal Chișinău terenul potrivit pentru amplasarea/construcția uzinei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram