Doi bărbați și-au pierdut viața în urma unor incendii puternice, care s-au produs ieri. Circumstanțele tragediilor urmează să fie stabilite de specialiști. 

Primul incendiu s-a produs în orașul Criuleni, unde a intervenit un echipaj de pompieri. În procesul de intervenție, salvatorii au găsit cadavrul carbonizat al unui bărbat de 60 de ani, proprietarul casei distruse de flăcări. În urma primelor investigații, s-a stabilit că cel mai probabil incendiul s-a produs din cauza imprudenței în timpul fumatului.

Toate circumstanțele cazului urmează a fi cercetate.

Cea de-a doua victimă, un bătrân de 67 de ani, din localitatea Dezghincea, Găgăuzia, a murit după locuința sa a fost cuprinsă de flăcări. Potrivit primelor informații, focul a afectat bunurile materiale din interiorul casei și acoperișul. La fața locului au intervenit pompierii din Comrat.

În acest context, IGSU atenționează oamenii să respecte cu strictețe regulile antiincendiare, în special la exploatarea surselor de încălzire și să evite fumatul în locuințe.

Potrivit informațiilor, de la începutul anului în Republica Moldova s-au produs 47 de incendii, iar șapte oameni au murit.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!