/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Doi oameni din Găgăuzia și Criuleni au murit în urma unor incendii puternice

missing
13 ianuarie 2021, ora 10:00

Doi bărbați și-au pierdut viața în urma unor incendii puternice, care s-au produs ieri. Circumstanțele tragediilor urmează să fie stabilite de specialiști. 

Primul incendiu s-a produs în orașul Criuleni, unde a intervenit un echipaj de pompieri. În procesul de intervenție, salvatorii au găsit cadavrul carbonizat al unui bărbat de 60 de ani, proprietarul casei distruse de flăcări. În urma primelor investigații, s-a stabilit că cel mai probabil incendiul s-a produs din cauza imprudenței în timpul fumatului.

Toate circumstanțele cazului urmează a fi cercetate.

Cea de-a doua victimă, un bătrân de 67 de ani, din localitatea Dezghincea, Găgăuzia, a murit după locuința sa a fost cuprinsă de flăcări. Potrivit primelor informații, focul a afectat bunurile materiale din interiorul casei și acoperișul. La fața locului au intervenit pompierii din Comrat.

În acest context, IGSU atenționează oamenii să respecte cu strictețe regulile antiincendiare, în special la exploatarea surselor de încălzire și să evite fumatul în locuințe.

Potrivit informațiilor, de la începutul anului în Republica Moldova s-au produs 47 de incendii, iar șapte oameni au murit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram