„Vrem să lucrăm normal”. Acesta este mesajul reprezentanților HoReCa și Asociației Naționale a Restaurantelor și Localurilor de Agrement MĂR, care își manifestă dezacordul față de decizia Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică, care mențin regimul de activitate al restaurantelor și cafenelelor: de la ora 7:00 până la 22:00.

Astfel, în semn de protest, pe 14 și 15 ianuarie, ora 19:00, va fi deconectată lumina din localurile de alimentație publică timp de două minute: „În speranța că dacă nu suntem auziți, poate, măcar o să fim văzuți”.

„Mesajul nostru este simplu, el vine din numele celor circa 50.000 de familii pentru care HoReCa este singura sursă de venit: Noi vrem să lucrăm în regim normal. Vă vom fi recunoscători dacă o să vă alăturați acțiunii noastre în aceste două minute de „întuneric”. Așa cum ne-ați fost alături în toată această perioadă complicată”, spun reprezentanții MĂR.

Precizăm că astăzi Comisia Națională Extraordinare de Sănătate Publică a prelungit starea de urgență până pe 15 februarie curent.

Foto: MĂR/Facebook

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!