/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

„Două minute în întuneric”. În semn de protest față de regimul de lucru impus de CNSP, în restaurantele din țară va fi deconectată energia electrică

missing
13 ianuarie 2021, ora 16:02

„Vrem să lucrăm normal”. Acesta este mesajul reprezentanților HoReCa și Asociației Naționale a Restaurantelor și Localurilor de Agrement MĂR, care își manifestă dezacordul față de decizia Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică, care mențin regimul de activitate al restaurantelor și cafenelelor: de la ora 7:00 până la 22:00.

Astfel, în semn de protest, pe 14 și 15 ianuarie, ora 19:00, va fi deconectată lumina din localurile de alimentație publică timp de două minute: „În speranța că dacă nu suntem auziți, poate, măcar o să fim văzuți”.

„Mesajul nostru este simplu, el vine din numele celor circa 50.000 de familii pentru care HoReCa este singura sursă de venit: Noi vrem să lucrăm în regim normal. Vă vom fi recunoscători dacă o să vă alăturați acțiunii noastre în aceste două minute de „întuneric”. Așa cum ne-ați fost alături în toată această perioadă complicată”, spun reprezentanții MĂR.

Precizăm că astăzi Comisia Națională Extraordinare de Sănătate Publică a prelungit starea de urgență până pe 15 februarie curent.

Foto: MĂR/Facebook

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram