/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

SUA: Șase republicani au declarat că vor vota punerea sub acuzare a președintelui Donald Trump

missing
13 ianuarie 2021, ora 22:49

Cel puțin șase republicani vor vota pentru punerea sub acuzare a preşedintelui în exerciţiu Donald Trump, precum că a încurajat asaltul asupra Capitolului la Washington care s-a soldat cu cinci morţi, relatează AFP.

Reprezentantul republican Dan Newhouse, de la Washington, a postat pe Twitter declarația în care a indicat că va vota în favoarea acuzării președintelui Trump.

„A închide ochii la acest asalt brutal asupra Republicii noastre nu este o opțiune”, a declarat Newhouse, potrivit CNN.

Newhouse se alătură acum altor republicani care au spus că vor vota pentru acuzarea lui Trump. Cel puțin șase au spus că vor nu vor respecta unitatea de partid.

Camera Reprezentanților s-a reunit astăzi pentru a dezbate punerea sub acuzare a președintelui Donald Trump pentru rolul său în atacul de la Capitoliu care s-a soldat cu moartea a cinci persoane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram