Cel puțin șase republicani vor vota pentru punerea sub acuzare a preşedintelui în exerciţiu Donald Trump, precum că a încurajat asaltul asupra Capitolului la Washington care s-a soldat cu cinci morţi, relatează AFP.

Reprezentantul republican Dan Newhouse, de la Washington, a postat pe Twitter declarația în care a indicat că va vota în favoarea acuzării președintelui Trump.

„A închide ochii la acest asalt brutal asupra Republicii noastre nu este o opțiune”, a declarat Newhouse, potrivit CNN.

Newhouse se alătură acum altor republicani care au spus că vor vota pentru acuzarea lui Trump. Cel puțin șase au spus că vor nu vor respecta unitatea de partid.

Camera Reprezentanților s-a reunit astăzi pentru a dezbate punerea sub acuzare a președintelui Donald Trump pentru rolul său în atacul de la Capitoliu care s-a soldat cu moartea a cinci persoane.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!