/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Fostul edil al Chișinăului Ruslan Codreanu cere ca problema defrișării pădurilor să fie discutată la ședința Consiliului Suprem de Securitate

missing
13 ianuarie 2021, ora 17:59

Fostul edil al orașului Chișinău Ruslan Codreanu a depus un demers către președinta Maia Sandu în care a cerut de la șefa statului să convoace Consiliul Suprem de Securitate (CSS) pentru a fi discutată problema defrișărilor ilegale și înstrăinarea pădurilor. 

Ruslan Codreanu a postat pe 13 ianuarie pe pagina sa de Facebook o secvență video în care a spus că la această ședință trebuie audiați angajați de la Procuratura Generală (PG) și Centrul Național Anticorupție (CNA). Fostul edil a zis că la raport trebuie să fie chemat și șeful Agenţiei „Moldsilva” Dumitru Cojocaru.

„Am depus o scrisoare pe aceeași problemă pe care batem alarma de un an de zile, mă refer la tăierile ilegale de păduri. Această problemă este una de ieri, deja simțim efectele negative. Sunt surse care spun că sute de hectare de păduri dispar anual, iar statul are pierderi de 200 de mii de lei. Cei de la „Moldsilva” nu știu care sunt banii ce se percep pentru arendă, se mai îngrădește dreptul oamenilor de a se plimba prin păduri, se pun garduri”, a spus fostul edil.

Problemele enunțate mai sus au fost indicate în demersul înaintat către Maia Sandu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram