/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Principalul opozant a lui Vladimir Putin, Alexei Navalnîi, a fost anunțat în căutare federală

missing
14 ianuarie 2021, ora 00:34

Alexei Navalnîi se află în lista căutărilor federale din 29 decembrie 2020. Decretul a fost publicat de Serviciului Federal al Penitenciarelor, potrivit presei ruse.

Avocatul Vadim Kobzev a confirmat informațiile potrivit cărora, principalul opozant a lui Vladimir Putin se află pe despre lista căutărilor federale. Avocatul a mai declarat că Navalnîi nu știa că este anunțat în căutare, când, pe 13 ianuarie a făcut publică decizia de a reveni în Rusia, pe 17 ianuarie.

„Am aflat despre aceasta astăzi, după ce a anunțat despre întoarcerea sa în Rusia”, a spus Kobzev. Anunțarea în căutare este legată de dosarul penal Yves Rocher, în care Navalnîi a primit trei ani și jumătate de închisoare cu suspendare, cu o perioadă de probă de cinci ani, care s-a încheiat la 30 decembrie 2020.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram