/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Avertismentul lui Podoliak și sancțiuni UE. Cea mai mare bază NATO din Europa, în construcție

/UPDATE FOTO/ O femeie de 36 de ani a murit după ce a fost lovită de o mașină. Șoferul care ar fi provocat accidentul este angajat al INSP

14 ianuarie 2021, ora 00:12

UPDATE 00:10 Oamenii legii au anunțat că au depistat mașina care a fost implicată în accidentul din această seară unde o femeia a decedat pe loc. Potrivit poliției, accidentul a avut loc în jurul orei 21:30, pe strada Socoleni din Capitală.

Șoferul mașinii a fost stabilit în baza plăcuței cu numărul de înmatriculare, care a rămas pe carosabil. La scurt timp, mașina a fost găsită pe strada Podgorenilor, conducătorul auto fiind în mijlocul de transport împreună cu soția sa.

La volanul automobilului personal se afla un angajat al INSP, în vârstă de 25 de ani, în afara orelor de serviciu.  În urma loviturii, pietonul care traversa strada regulamentar, o femeie de 36 de ani, a decedat.

Polițistul de patrulare, care se face vinovat de producerea accidentului, urmează să fie testat alcoolscopic și reținut pentru 72 de ore. În acest caz a fost inițiată o anchetă de serviciu pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Foto: Poliția Republicii Moldova

Foto: Poliția Republicii Moldova

O femeie a murit pe loc după ce a fost lovită de un automobil. Tragedia a avut loc în această seară pe o stradă din Capitală. 

După impact, șoferul automobilului a fugit. La locul accidentului a rămas plăcuța cu numerele de înmatriculare a mașinii. Șoferul este căutat de oamenii legii.

Foto: tme.ungureanu112

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram