/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Dimineața CNSP a prelungit starea de urgență, seara într-o comună din Orhei s-a dat o petrecere cu artificii. Mai mulți deputați, prezenți la eveniment 

missing
14 ianuarie 2021, ora 11:18

Deși ieri Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a prelungit starea de urgență din republica Moldova și a menținut restricțiile impuse pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19, într-o comună din Orhei a fost organizată o petrecere de zile mari cu artificii, unde participat zeci de oameni. 

Din imaginile video postate de la evenimentul organizat cu ocazia inaugurării iluminatului stradal din Berezlogi, se poate observa că mai mulți participanți nu au purtat mască, iar distanța socială nu prea s-a păstrat.

La petrecere au participat și deputații Reghina Apostolova și Igor Himici, Gheorghe Brașovschi și Serghei Sîrbu. Și liderul Partidului „Șor”, Ilan Șor, a ținut un discurs, dar la fel online.

Contactată de tv8.md, ofițera de presă a Inspectoratului General de Poliție, Silvia Vetcu, a declarat că poliția s-a autosesizat și toate circumstațele sunt investigate.

„Poliția din Orhei a pornit procedură contravențională pe acest caz, care l-a moment se examinează pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Procesul a fost inițiat pe faptă și în dependență de rezultatele investigației se va stabili cine se face vinovat”, a declarat Silvia Vetcu.

Deși peste 5000 de oameni au semnat petiți împotriva focurilor de artificii, petrecerea din comuna Berezlogi a culminat cu artificii.

Amintim că în Republica Moldova s-au înregistrat peste 150 de mii de cazuri de

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram