Primarul Capitalei, Ion Ceban, ar fi plecat în străinătate în vacanță împreună cu familia. Tv8.md a intrat în posesia unor fotografii potrivit cărora edilul s-ar afla acum la mare. Solicitată telefonic, purtătoarea de cuvânt a primăriei, Natalia Ixari, a declarat că Ceban nu se află la muncă, fără să ne ofere alte detalii. 

Un cititor fidel al tv8.md a trimis către redacția noastră mai multe imagini în care l-a surprins pe Ion Ceban. Potrivit martorului, fotografiile au fost făcute pe litoralul din Egipt. În același timp, Ceban nu ar fi anunțat că pleacă în concediu.

„Primarul nu este astăzi la lucru, atât pot să spun. Când va reveni dumnealui la muncă va răspunde la toate întrebările”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Primăriei, Natalia Ixari, fără a preciza când Ceban va reveni la muncă.

Amintim că, ședința operativă a serviciilor Primăriei Chișinău de luni, 11 ianuarie, a fost condusă de viceprimarul Ilie Ceban. Deși a postat pe Facebook imagini din scuarul Teatrului Mihai Eminescu, Ion Ceban nu apare în nicio fotografie.

Am încercat să luăm o reacție de la primarul Ion Ceban, însă telefonul acestuia este deconectat sau se află în afara ariei de acoperire.

La începutul lunii noiembrie, Ion Ceban a anunțat că își ia concediu pentru a se implica în campania electorală a candidatului independent susținut de PSRM Igor Dodon.

Foto: tv8.md

Foto: tv8.md

 

Foto: tv8.md

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!