/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Ucraina a exclus R. Moldova de pe lista țărilor din „zona roșie”. Care sunt noile condiții de călătorie în statul vecin

missing
15 ianuarie 2021, ora 14:41

Ucraina a exclus R. Moldova de pe lista țărilor din „zona roșie” cu risc sporit de infectare cu COVID-19. Informația a fost făcută publică de Ministerul Sănătății din Ucraina.

Moldovenii pot trece frontiera Ucrainei fără să prezinte un test negativ la COVID-19 și fără să stea în autoizolare timp de 14 zile. Totuși, la intrarea în țară, obligatoriu trebuie să prezinte polița de asigurare medicală, care să acopere costurile unui eventual tratament pentru Covid-19.

Amintim că, Ministerul Sănătății Muncii și Protecției Sociale al R. Moldova a actualizat lista țărilor în cazul cărora este nevoie de carantină sau izolare de 14 zile la intrarea în R. Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram