UPDATE 16:01 Poliția a venit cu o rectificare a informațiilor privind incidentul de pe strada Arborilor din sectorul Botanica a Capitalei. Tânărul, în vârstă de 22 de ani, a urcat pe balustrada de la escalator, ulterior și-a pierdut echilibrul și a căzut în gol. Băiatul era însoțit de niște prieteni.

Un tânăr în vârstă de 18 ani a căzut de la înălțimea. Accidentul s-a produs într-un mall din Capitală. Solicitată telefonic de Tv8.md, purtătoarea de cuvânt a Direcției de Poliție Chișinău, Natalia Stati, a declarat că la fața locului a fost trimis un echipaj al poliției și un echipaj de medici. 

„Tânărul a căzut de la înălțimea de aproximativ 7 metri. Acesta a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru îngrijiri”, a declarat Natalia Stati.

Oamenii legii urmează să cerceteze cazul pentru a stabili toate circumstanțele producerii incidentului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!