Deși CNESP a impus un regim special de lucru pentru cafenelele și restaurantele din țară, unele localuri continuă să activeze și după miezul nopții, fiind pline ochi. Polițiștii au dat buzna într-un local, unde distracția era în toi. Operațiunea a fost desfășurată în cadrul proiectului „Discoteca se amână!”. 

Ulterior, polițiștii au depistat și mai mulți șoferi care s-au urcat la volan în stare de ebrietate. În consecință, automobilele au fost confiscate, iar permisele de conducere au fost ridicate.

Comisia Națională Extraordinară în Sănătate Publică a prelungit starea de urgență până pe 15 februarie curent, fiind păstrate măsurile restrictive impuse anterior. Astfel, acum două zile, a fost prelungită măsura prin care se interzice activitatea cluburilor de noapte, discotecilor, ringurilor de dans și altor unități comerciale de acest tip.

Mai mult, a fost menținut și regimul de activitate al restaurantelor și cafenelelor: de la ora 7:00 până la 22:00. Restricția se referă și la unitățile de alimentație publică amplasate în punctele de comercializare a produselor petroliere, centrele comerciale și aeroporturi.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!