/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ În ciuda regimului special de lucru impus de CNESP, în unele localuri din țară distracțiile continuă și după miezul nopții 

missing
15 ianuarie 2021, ora 18:32

Deși CNESP a impus un regim special de lucru pentru cafenelele și restaurantele din țară, unele localuri continuă să activeze și după miezul nopții, fiind pline ochi. Polițiștii au dat buzna într-un local, unde distracția era în toi. Operațiunea a fost desfășurată în cadrul proiectului „Discoteca se amână!”. 

Ulterior, polițiștii au depistat și mai mulți șoferi care s-au urcat la volan în stare de ebrietate. În consecință, automobilele au fost confiscate, iar permisele de conducere au fost ridicate.

Comisia Națională Extraordinară în Sănătate Publică a prelungit starea de urgență până pe 15 februarie curent, fiind păstrate măsurile restrictive impuse anterior. Astfel, acum două zile, a fost prelungită măsura prin care se interzice activitatea cluburilor de noapte, discotecilor, ringurilor de dans și altor unități comerciale de acest tip.

Mai mult, a fost menținut și regimul de activitate al restaurantelor și cafenelelor: de la ora 7:00 până la 22:00. Restricția se referă și la unitățile de alimentație publică amplasate în punctele de comercializare a produselor petroliere, centrele comerciale și aeroporturi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram