Fostul preşedinte Traian Băsescu s-a vaccinat, sâmbătă, anti-COVID-19. Fostului şef de stat i-a fost administrat vaccinul contra COVID-19 la Centrul din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”.

“În conformitate cu prevederile Legii nr. 38/ 2018 pentru acordarea de servicii medicale unor categorii de persoane şi pentru completarea art. 2 din Legea nr. 406/2001 privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de şef al statului român, domnul Traian Băsescu, fost Preşedinte al României, în perioada 2004 şi 2014, s-a imunizat împotriva COVID 19, în cursul acestei zile, la Centrul de vaccinare al Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila”, scrie agerpers.ro.

Cea de-a doua etapă a campaniei de vaccinare anti-COVID-19 a început vineri, 15 ianuarie, în România, primul vaccinat în cadrul acestei etape fiind şeful statului, Klaus Iohannis. Sâmbătă s-a vaccinat şi premierul român Florin Cîţu.

Foto: digi24.ro

Foto: digi24.ro

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!