/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

O fetiță de numai un an a ajuns la spital cu arsuri, după ce ar fi vărsat apă fiartă peste ea

missing
16 ianuarie 2021, ora 14:00

O fetiță de un an a fost internat în secția de terapie intensivă a Institutului Mamei și Copilului, după ce a suferit mai multe arsuri pe suprafața corpului. Micuța a fost transferată de la spitalul raional din Grigoriopol, scrie presa din stânga Nistrului.

Incidentul s-a produs în după-amiaza zilei de 15 ianuarie, într-un sat din raionul Grigoriopol. Mama fetiței, în vârstă de 26 de ani, a declarat oamenilor legii că a încercat să își prepare un ceai. Femeia a turnat apa fiartă într-o cană, iar copila a vărsat cana peste ea.

În urma incidentului, copila a suferit arsuri puternice în zona capului, feței și gâtului. Medicii susțin că fetița este în stare dificilă dar stabilă și se află sub supravegherea strictă a specialiștilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram