Benzina, motorina și gazul petrolier lichefiat s-au scumpit considerabil. Potrivit mold-street.com, benzinăriile Petrom au afișat prețuri mai mari în noaptea de vineri spre sâmbătă, 16 ianuarie. Ulterior, și restul benzinăriilor ar urma să afișeze prețuri noi.

Pentru un litru de benzină A– 95, șoferii trebuie să scoată din buzunar 17 lei și 75 de bani, cu 1 leu și 60 de bani mai mult. Anterior costa 16 lei și 15 bani.

Motorina s-a scumpit cu 1 leu și 10 bani, de la 13 lei 55 de bani, la 14 lei și 45 de bani pentru un litru de motorină. Și prețul gazului lichefiat a crescut cu 60 de bani și a ajuns să coste 10 lei și 12 bani.

Majorarea continuă a prețurilor la combustibili a început la mijlocul lunii decembrie 2020, când prețurile la benzină și motorină au crescut cu aproximativ 50 de bani per litru.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!