/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

S-au scumpit carburanţii! Cât costă un litru de benzina şi motorina

missing
16 ianuarie 2021, ora 09:36

Benzina, motorina și gazul petrolier lichefiat s-au scumpit considerabil. Potrivit mold-street.com, benzinăriile Petrom au afișat prețuri mai mari în noaptea de vineri spre sâmbătă, 16 ianuarie. Ulterior, și restul benzinăriilor ar urma să afișeze prețuri noi.

Pentru un litru de benzină A– 95, șoferii trebuie să scoată din buzunar 17 lei și 75 de bani, cu 1 leu și 60 de bani mai mult. Anterior costa 16 lei și 15 bani.

Motorina s-a scumpit cu 1 leu și 10 bani, de la 13 lei 55 de bani, la 14 lei și 45 de bani pentru un litru de motorină. Și prețul gazului lichefiat a crescut cu 60 de bani și a ajuns să coste 10 lei și 12 bani.

Majorarea continuă a prețurilor la combustibili a început la mijlocul lunii decembrie 2020, când prețurile la benzină și motorină au crescut cu aproximativ 50 de bani per litru.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram