/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Acest Mercedes-Benz CLS îşi caută un alt proprietar. Are 600 CP şi faţă de GAZ-21 Volga

missing
17 ianuarie 2021, ora 16:05

Un exclusiv exemplar “GAZ-21 Volga” este de vânzare. Costul văzut exagerat de unii este motivat – ceea ce vedeţi în imagine este de fapt un Mercedes-Benz CLS 55 AMG de primă generație, doar că stilizat sub emblematicul autoturism sovietic!

Autentice sunt doar blocurile optice frontale şi stopurile. Asemănătoare cu cele originale sunt barele de protecţie, capota şi capacul portbagajului. Însă interiorul, compartimentul motorului şi cel al portbagajului au fost lăsate neatinse, acestea şi fiind elementele după care Mercedes-ul se dă de gol. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD şi află cât se cere în schimb.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram