/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO FOTO/ Întoarcerea lui Navalnîi în Rusia: 37 de oameni, reținuți la aeroportul Vnukov de la Moscova

missing
17 ianuarie 2021, ora 19:32

Update 19:30 // 37 de oameni au fost reținuți la aeroportul Vnukov, acolo urma să ajungă politicianul rus Alexei Navalnîi, potrivit TV Rain.

Foto: TV Rain

Update 18:11 // Presa rusă scrie că polițiștii și mascații încearcă să scoată activiștii oamenii din aeroport, iar reținerile continuă. Printre cei reținuți sunt și câțiva jurnaliști, dar și Lyubov Sobol, politiciană.

La aeroportul Vnukovo de la Moscova, acolo unde urmează să aterizez avionul la bordul căreia se află opozantul rus Alexei Navalnîi, au loc rețineri, scrie presa rusă.

Un bărbat, care ar fi intrat în aeroport cu un drapel, a fost arestat, cu puțin timp în urmă. Și doi jurnaliști de la postul TV Rain și altul de la Novaia Gazeta au fost reținuți. Printre reținuți ar fi și fratele opozantului rus, Oleg Navalnîi.

În zonă se află zeci de polițiști. Totodată, la aeroport au venit și zeci de susținători ai opozantului rus.

Precizăm că Alexei Navalnîi a decolat de pe aeroportul de la Berlin, după ce s-a aflat în Germania din august 2020. Potrivit informațiilor, aeronava, în care se află acesta, aparține companiei ruse Pobeda şi urmează să ajungă la ora locală 19:20 pe aeroportul Vnukovo din Moscova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram