/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Tesla ar putea fi obligată prin instanţă să facă un recall. În ce constă problema depistată pe Model S/X

missing
18 ianuarie 2021, ora 08:59

Administrația Națională pentru Siguranța Traficului Rutier (NHTSA) din SUA a cerut companiei Tesla să cheme de bună voie în service circa 158.000 de vehicule electrice din cauza defecțiunilor unității de control a sistemului multimedia, element care ar putea reprezenta o amenințare în timpul procesului de conducere. Printre potențialele riscuri invocate se numără deconectarea bruscă a ecranului tactil central.

Piesa care se poate defecta se numește MCU (media control unit). Specialiștii au identificat problema încă în noiembrie 2020 și au descris-o ca una care poate afecta siguranța vehiculului. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram