/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ EUROOPTICA – ochii tăi în grija noastră. La centrul EUROOPTICA PROVISION puteți trece toate etapele de verificare

missing
18 ianuarie 2021, ora 19:54

În zilele noastre, vederea poate fi verificată în orice centru optic sau farmacie, însă pentru a identifica calitativ patologiile și pentru a evalua starea întregului aparat vizual e nevoie de o abordare mai complexă, pe care o puteți găsi la Eurooptica Provision. Aici, specialiștii înalt calificați și cu experiență de peste 30 de ani, vă vor ajuta să treceți toate testele și aparatele necesare pentru a alege metoda de corecție convenabilă pentru fiecare.

„-Deschidem ochiul stâng. Cum vă pare? -E bine.”

ELENA CHISLEACOVA, MEDIC OFTALMOLOG: Investigăm funcțiile ochiului, vedem cum lucrează mușchii, avem diverse teste, care la fel ca și lentilele sunt incorporate în aparat.”

Cu multă grijă și atenție la fiecare detaliu. Astfel decurge procedura de diagnosticare la Centrul medical oftalmologic Eurooptica, acolo unde puteți trece toate etapele de verificare la unele dintre cele mai moderne și performante utiliaje din țară. Acestea se potrivesc de minune și copiilor, mai ales acum, în perioada în care aceștia au nevoie mai mult ca niciodată de suport pentru sistemul vizual.

SVETLANA BULICI, MEDIC OFTALMOLOG-PEDIATRU:Copiii petreceau, fără voia lor, mai mult timp în fața monitoarelor, fie vorba de telefon, tabletă sau calculator. În consecință, sistemul ocular a fost mult mai încărcat.”

Așa că diagnosticarea trebuie să fie o procedură nu doar calitativă, dar și confortabilă.

SVETLANA BULICI, MEDIC OFTALMOLOG-PEDIATRU:Deloc nu se simte. Copilul nu simte nici durere, nici vibrații, e o investigație fără careva disconfort.”

„Sunt tehnologii moderne, medici profesioniști, avem încredere în ei.”

Pe lângă aceasta, la Eurooptica găsiți și un cabinet întreg dedicat terapiei vizuale, care datorită abordării sistemice a medicilor, vă permite să corectați mai multe probleme cu ajutorul utiliajului de ultimă generație.

SVETLANA BULICI, MEDIC OFTALMOLOG-PEDIATRU:Stimularea magnetică și cu laser, care îmbunătățesc circulația sângeului în zonă. MUSCA 01:30-01:34 Ambliatron, care sub controlul encefalogramei, scoate excesul de tensiune a creierului.”

Iar fiind distribuitor de un șir de branduri renumite, Eurooptica oferă livrări directe a celor mai noi colecții de ochelari, în cazul în care aceasta va fi metoda de corecție aleasă.

„Totul depinde de dificultatea ramei, a lucrului, dar de obicei 10-15 minute.”

Totodată, pacienții pot beneficia de diverse programe de loialitate și promoții. Centrul optic este echipat cu tehnică complexă și modernă, iar specialiștii au un singur scop – să rezolve eficient problemele de vedere a adulților și copiilor chiar și din primele zile de viață.

Contacte:

0(22) 24 00 00

eurooptica.md

Str. N. Dimo 1/1

Str. M. Eminescu 48

Bd. Ștefan cel Mare 132.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram