Cu trei iPhone-uri, așa s-a prezentat deputata Partidului „Șor” Marina Tauber la emisiunea „Politica Nataliei Morari” de la TV8, pe 19 ianuarie. Acest fapt a fost observat de către deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Mihai Popșoi.

  

„Vă place mult să vorbiți, iată de ce aveți trei iphone-uri pe masă”, a declarat Mihai Popșoi. Întrebată de moderatoarea Natalia Morari pentru ce are nevoie de trei telefoane, deputata Marina Tauber a spus: „Așa îmi este mai comod, pentru că utilizez un număr mare de aplicații și iphone-urile știți că foarte repede se descarcă”.

Un telefon e pentru Ilan Șor, altul e pentru Vladimir Plahotniuc, iar altul este pentru Igor Dodon, a presupus Mihai Popșoi. Drept replică, Marina Tauber a întrebat: „Mă invidiați?”

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!