/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Fostul director adjunct al SPPS, Petru Corduneanu, a fost numit șef adjunct la Poliției de Frontieră

19 ianuarie 2021, ora 11:10

Fostul director adjunct al Serviciului de Protecție și Pază de Stat, Petru Corduneanu, a fost numit șef adjunct la Poliției de Frontieră. Informația a fost confirmată pentru tv8.md de către Alina Zbancă, consilieră a cabinetului ministrului interimar, Pavel Voicu.

Astfel, un ordin în acest sens a fost semnat pe 28 decembrie, de către ministrul Pavel Voicu.

Amintim că, pe 21 decembrie, Petru Corduneanu a demisionat din funcția de director adjunct al Serviciului de Protecție și Pază de Stat (SPPS). Decretul va fost publicat în Monitorul Oficial cu o zi mai târziu.

Anterior, Petru Corduneanu a fost consilier municipal și deputat pe listele Partidului Socialiștilor (PSRM). În iunie 2019, după ce SPPS a ajuns în subordinea președintelui, Pentru Corduneanu a fost numit director adjunct al instituției.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram