Fostul director adjunct al Serviciului de Protecție și Pază de Stat, Petru Corduneanu, a fost numit șef adjunct la Poliției de Frontieră. Informația a fost confirmată pentru tv8.md de către Alina Zbancă, consilieră a cabinetului ministrului interimar, Pavel Voicu.

Astfel, un ordin în acest sens a fost semnat pe 28 decembrie, de către ministrul Pavel Voicu.

Amintim că, pe 21 decembrie, Petru Corduneanu a demisionat din funcția de director adjunct al Serviciului de Protecție și Pază de Stat (SPPS). Decretul va fost publicat în Monitorul Oficial cu o zi mai târziu.

Anterior, Petru Corduneanu a fost consilier municipal și deputat pe listele Partidului Socialiștilor (PSRM). În iunie 2019, după ce SPPS a ajuns în subordinea președintelui, Pentru Corduneanu a fost numit director adjunct al instituției.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!