/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Pro Moldova, la discuții cu socialiștii: „S-a făcut un schimb de păreri despre criza politică din țară”

missing
19 ianuarie 2021, ora 14:41

Un grup de deputați Pro Moldova a avut o întâlnire informală cu deputații din fracțiunea Partidului Socialiștilor. Potrivit informațiilor, în cadrul căreia au discutat situația din țară și criza instituțională de după alegerile prezidențiale și demisia Guvernului Chicu.

La întâlnire au participat deputații Vladimir Cebotari, Vasile Bîtca și Angel Agachi.

„Părțile au făcut un schimb de păreri despre criza politică din țară și căile de rezolvare a acesteia”, au anunțat reprezentanții Pro Moldova, care au precizat că deputații Pro Moldova sunt în comunicare informală și cu deputați din fracțiunile PAS, PPDA și PDM.

Precizăm că ieri, socialiștii au anunțat că vor invita fracțiunile parlamentare pentru discuții privind dizolvarea Legislativului. Președintele Partidului Socialiștilor (PSRM), Igor Dodon, a declarat că secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea, și președintele fracțiunii parlamentare PSRM, Corneliu Furculiță, vor lua legătura cu conducătorii fiecărei fracțiuni și grup parlamentar pentru a începe discuțiile cu privire la dizolvarea Parlamentului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram