Un bărbat de 50 de ani din orașul Comrat a fost reținut de polițiști, după ce în ziua de marți fiind în stare de ebrietate și având un comportament agresiv a amenințat oamenii legii cu un topor.

Cazul a avut loc pe o stradă din orașul Comrat. Bărbatul care se comporta agresiv a tulburat liniștea locatarilor, iar o patrulă de carabinieri ce se afla în preajmă i-a făcut observații, îndemnându-l să se liniștească. După aceasta, individul a devenit și mai agresiv, amenințând oamenii legii cu un topor.

Agresorul a fost calmant doar după intervenția polițiștilor, carabinierilor și medicilor. Oamenii legii au fost nevoiți să aplice forța fizică și mijloacele speciale. În cadrul documentării, polițiștii au stabilit că bărbatul se află la evidența medicului psihiatru.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!