/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Numărul moldovenilor care au murit de COVID-19 peste hotarele țării de la începutul pandemiei

20 ianuarie 2021, ora 16:12

25 de cetățeni moldoveni și-au pierdut viața peste hotarele țării din cauza complicațiilor provocate de noul coronavirus în anul 2020. Informația a fost confirmată pentru tv8.md de către ofițerul de presă din cadrul Ministerului Afacerilor Externe Sergiu Corcodel.

Potrivit purtătorului de cuvânt, cele mai multe decese provocate de noul coronavirus au fost raportate în Italia, 17 la număr. Germania și Marea Britanie au raportat fiecare câte două cazuri de deces.

Câte un caz a fost raportat de către Bulgaria, Azerbaidjan, Spania și Irlanda. Menționăm că de la începutul pandemiei 3 282 de cetățeni moldoveni au pierdut lupta cu noul coronavirus.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram