/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Un carabinier, găsit fără suflare în propriul apartament din Capitală. Poliția a inițiat un proces penal

missing
20 ianuarie 2021, ora 10:35

Un carabinier de 19 ani a fost găsit fără suflare marți, 19 ianuarie, în propriul apartament din Capitală. Potrivit poliției, tânărul s-ar fi strangulat.

Totul s-a întâmplat aseară, în jurul orei 22:00, în locuința de serviciu al carabinierului. Potrivit poliției, tânărul de 19 ani a fost găsit strangulat. Ajunși la fața locului, medicii legiști au constatat decesul acestuia. Oamenii legii susțin că în cazul decesului bărbatului nu au fost găsite urme de moarte violentă, decât cele caracteristice strangulării. Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal în stabilirea tuturor circumstanțelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram