/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Înarmați și deghizați cu măști. Trei tineri au fost reținuți, după ce ar fi furat peste 170 de mii de lei de la mai multe stații PECO

missing
20 ianuarie 2021, ora 11:17

Trei tineri, care făceau parte dintr-o grupare criminală, au fost reținuți de către oamenii legii, după ce au furat peste 170.000 de lei de la patru stații PECO din țară.

Potrivit oamenilor legii, după ce una din stațiile PECO, din sectorul Rîșcani al capitalei, a fost supusă unui furt la sfârșitul lunii decembrie anul trecut, de unde au fost sustrase 38 900 de lei, au urmat 3 atacuri tâlhărești. Bănuiții erau înarmați și deghizați cu măști și haine negre. Suma totală a pagubei înregistrate în urma comiterii acestor infracțiuni este de 170.000 de lei.

Toți trei au fost reținuți. Tinerii au vârsta cuprinsă între 20 și 24 de ani și sunt originari din raionele Călărași și Rezina.

De asemenea, domiciliile acestora au fost percheziționate, acolo fiind depistate şi ridicate mai multe bunuri care au fost folosite în timpul comiterii infracțiunilor.

Destructurarea grupării criminale a fost posibilă datorită intervenției Direcției investigații criminale a INI al IGP, Inspectoratului de poliție Strășeni și a Procuraturii raionului Strășeni, cu suportul Direcției Analitice a INI și BPDS „Fulger” a IGP.

Tinerii au fost reținuți pentru 72 de ore. În prezent, se întreprind acțiuni de urmărire penală și măsuri speciale de investigație, în vederea întăririi bazei probatorii, precum și stabilirea apartenenței acestora la comiterea altor infracțiuni, înregistrate pe teritoriul Republicii Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram