/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa, ordinul lui Șoigu și îndemn din SUA! Rusia se laudă cu o lovitură grea

/FOTO/ Nu renunță la „Președintele răspunde”. Igor Dodon anunță reluarea emisiunii sale

missing
21 ianuarie 2021, ora 15:31

Liderul PSRM, Igor Dodon, nu renunță la emisiunea „Președintele răspunde”, care se desfășura în fiecare vineri, fiind transmisă live pe Facebook. Acesta a anunțat că revine la formatul vechi, însă nu a specificat că va răspunde la întrebări din funcția de lider de partid. 

„Dragi prieteni, revenim la practica noastră de comunicare, în fiecare zi de vineri, în cadrul platformei “Președintele Igor Dodon răspunde”.
Vă invit mâine, 22 ianuarie, ora 10:00, la o discuție în format LIVE! Voi răspunde atât la întrebările presei, cât și la cele venite direct de la cetățeni”, a anunțat Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Precizăm că Igor Dodon a început să răspundă în acest format încă când se afla în funcția de președinte al Republicii Moldova, însă în turul II al alegerilor prezidențiale din 2020, acesta s-a clasat pe locul doi, cu 42,28 la sută din voturi.

Recent, acesta a revenit în fruntea Partidului Socialiștilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram