Ștefan Gligor anunță despre crearea unui proiect politic

21 ianuarie 2021, ora 21:10

Expertul în politici publice și juristul, Ștefan Gligor, a anunțat despre crearea unui proiect politic. Despre aceasta Gligor a declarat în timpul emisiunii Politica Nataliei Morari de la tv8.

În același timp, Ștefan Gligor nu a făcut public cine sunt persoanele care vor face parte din proiectul politic, dar a menționat că sunt în jur de 30 de persoane.

Totodată, Gligor a menționat că speră pe susținerea cetățenilor inclusiv financiar.

„Am pierdut 30 de ani pe dezbateri, suntem cu rușii sau cu românii. Eu sunt în afara acestui lucru, eu îl neg, eu nu mai accept. 30 de ani de discuții. Săptămâna viitoare cu mai multe persoane vom ieși cu o inițiativă de solidarizare a cetățenilor. Anunțăm un concept despre ce avem de făcut cu Republica Moldova și despre cine suntem noi, cei care vor crea un proiect politic”, a menționat expertul în timpul emisiunii.

Ștefan Gligor a studiat la Colegiul Europei, este licențiat în drept internațional public.

Gligor are experiență profesională în domeniul consultanței și asistenței juridice în calitate de avocat și în domeniul public în cadrul departamentelor informațional-analitice.

În 2004- 2005 a fost Consultant superior în Departamentul Informații și Analiză la Ministerul Reintegrării Republicii Moldova.

Din ianuarie 2017, este director de programe în cadrul CPR Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram