/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Anunţ important! De astăzi se deschide integral circulaţia pe strada Sfatul Ţării

missing
22 ianuarie 2021, ora 08:35

Primăria municipiului Chișinău anunță că începând de astăzi, vineri, 22 ianuarie 2021, circulația pe strada Sfatul Țării va fi redeschisă integral pentru toți participanții la trafic! O solicitare în acest sens, în adresa autorităților locale a parvenit din partea Serviciului Protecție și Pază de Stat și a Inspectoratului Național de Securitate Publică.

Astfel, serviciile municipale vor demonta indicatoarele rutiere care restricționau circulația de pe str. Sfatul Țării, tronsonul cuprins între bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și str. Mitropolit Dosoftei, iar obiectivul de semafoare de pe bulevardul central va fi repus în funcțiune! Vezi ce alte modificări în circulaţie sunt planificate ulterior, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram