/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Fiţi atenţi! Dimineţile reci pot contribui la producerea de accidente rutiere!

missing
22 ianuarie 2021, ora 09:18

S-ar părea că afară sunt semne de primăvară timpurie şi nu vom mai vedea troiene de zăpadă în acest sezon, însă oricum serile, nopţile şi dimineţile sunt încă reci, cu temperaturi care pot coborî sub minus zero grade Celsius. Astfel, dacă nu zăpada sau poleiul, atunci cifrele negative din termometre pot contribui la formarea de brumă pe suprafeţele carosabile şi, respectiv, la producerea de accidente rutiere.

Angajatul unei întreprinderi locale de produse din carne şi mezeluri a pierdut controlul maşinii de serviciu, derapând, şi s-a răsturnat în această dimineaţă pe acostament. Citeşte continuarea şi vezi mai multe imagini de la faţa locului, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram