/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/FOTO/ Accident matinal la Comrat. O mașină a derapat de pe traseu și s-a izbit violent într-un copac

missing
22 ianuarie 2021, ora 10:25

Accident matinal la Comrat. O mașină a derapat de pe traseu și s-a inversat. Din imaginile publicate de un internaut pe o rețea socială se vede cum mașina s-a izbit de un copac de pe marginea drumului.

Solicitată telefonic de tv8.md, ofițera de presă a IP Comrat, Oxana Gațenco, a declarat că accidentul a fost înregistrat în jurul orei 07:36, pe straseul Cicur – Mingir – Comrat.

O mașină de marca Mercedes, la volanul cărei se afla un tânăr în vârstă de 23 de ani, a derapat de pe traseu și s-a izbit într-un copac.

În urma impactului nimeni nu a avut de suferit. Oamenii legii investighează toate circumstanțele producerii accidentului.

Foto: ГБМ Город без маршруток/ Igor Răileanu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram