Accident matinal la Comrat. O mașină a derapat de pe traseu și s-a inversat. Din imaginile publicate de un internaut pe o rețea socială se vede cum mașina s-a izbit de un copac de pe marginea drumului.

Solicitată telefonic de tv8.md, ofițera de presă a IP Comrat, Oxana Gațenco, a declarat că accidentul a fost înregistrat în jurul orei 07:36, pe straseul Cicur – Mingir – Comrat.

O mașină de marca Mercedes, la volanul cărei se afla un tânăr în vârstă de 23 de ani, a derapat de pe traseu și s-a izbit într-un copac.

În urma impactului nimeni nu a avut de suferit. Oamenii legii investighează toate circumstanțele producerii accidentului.

Foto: ГБМ Город без маршруток/ Igor Răileanu

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!