Reprezentanții fracțiunii parlamentare PAS au avut astăzi o discuție cu deputații PSRM. Informația a fost confirmată a pentru tv8.md de către deputatul PAS Sergiu Litvinenco. 

„A fost un schimb de opinii”, a declarat Sergiu Litvinenco.

Deputatul a precizat că urmează să ofere mai multe detalii când va fi o claritate. „Mai multe vom comunica când vom avea și dacă vom avea mai multă claritate”, a explicat Sergiu Litvinenco.

Amintim că Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) urma să inițieze negocieri în Legislativ în dimineața de 20 ianuarie cu toate formațiunile parlamentare pentru a depăși criza politică. Despre aceasta a anunțat deputatul PAS Mihai Popșoi în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!