Scandal cu bătăi și circulație blocată, în fața Ministerului de Justiție din Capitală. Câțiva oameni au blocat drumul public, solicitând ca ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi, să iasă și să discute cu ei. Protestatarii solicită revizuirea Constituției Republicii Moldova, deoarece, în opinia lor, aceasta ar avea prea multe lacune. Pentru că spiritele s-au încins, la fața locului a venit și un echipaj al Poliției, iar unul dintre protestatari a fost a fost escortat la Inspectorat. Ministrul Justiției nu a răspuns la telefon, deocamdată, pentru a reacționa la solicitările protestatarilor.

Protestatarii s-au înfuriat, deoarece spun că, deja de două săptămâni așteaptă un răspuns de la ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi.

Zi la zi continuăm să-i aducem la cunoștință domnului Fadei Nagacevschi  pentru că constituția Republicii Moldova are prea multe lacune. Sunt puncte, care ar trebui schimbate în constituție”, spune un protestatar.

Pentru a se face auziți, protestatarii au blocat drumul, stând pe trecerea de pietoni, fapt ce i-a nemulțumit pe șoferi.

Unii chiar au coborât din mașină, pentru a-și manifesta revolta.

„Nu pot înțelege ce vrea ea să facă, de ce blochează niște trasee care sunt pentru oameni care cât de cât, pot lucra”.

Deși coloana de mașini se întindea până la următoarea intersecție, membrii grupului de inițiativă neagă faptul că ar fi blocat strada.

După ceva timp, între grupurile de protestatari s-ar fi iscat o ceartă, care a degenerat în bătaie chiar în fața Ministerului de Justiție, sub privirile trecătorilor nedumeriți. Și paza instituției a ieșit să ia ceva dovezi de la incident.

Ulterior, la fața locului a venit un echipaj al poliției, care l-a luat pe sus pe unul dintre protestatari.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!