/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 807: Atac în Rusia și lupte grele la Harkov! ISW avertizează Moldova, iar Finlanda anunță soluția de pace

/VIDEO/ Scandal cu bătăi și circulație blocată în fața Ministerului de Justiție, în timpul unui protest

missing
22 ianuarie 2021, ora 22:32

Scandal cu bătăi și circulație blocată, în fața Ministerului de Justiție din Capitală. Câțiva oameni au blocat drumul public, solicitând ca ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi, să iasă și să discute cu ei. Protestatarii solicită revizuirea Constituției Republicii Moldova, deoarece, în opinia lor, aceasta ar avea prea multe lacune. Pentru că spiritele s-au încins, la fața locului a venit și un echipaj al Poliției, iar unul dintre protestatari a fost a fost escortat la Inspectorat. Ministrul Justiției nu a răspuns la telefon, deocamdată, pentru a reacționa la solicitările protestatarilor.

Protestatarii s-au înfuriat, deoarece spun că, deja de două săptămâni așteaptă un răspuns de la ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi.

Zi la zi continuăm să-i aducem la cunoștință domnului Fadei Nagacevschi  pentru că constituția Republicii Moldova are prea multe lacune. Sunt puncte, care ar trebui schimbate în constituție”, spune un protestatar.

Pentru a se face auziți, protestatarii au blocat drumul, stând pe trecerea de pietoni, fapt ce i-a nemulțumit pe șoferi.

Unii chiar au coborât din mașină, pentru a-și manifesta revolta.

„Nu pot înțelege ce vrea ea să facă, de ce blochează niște trasee care sunt pentru oameni care cât de cât, pot lucra”.

Deși coloana de mașini se întindea până la următoarea intersecție, membrii grupului de inițiativă neagă faptul că ar fi blocat strada.

După ceva timp, între grupurile de protestatari s-ar fi iscat o ceartă, care a degenerat în bătaie chiar în fața Ministerului de Justiție, sub privirile trecătorilor nedumeriți. Și paza instituției a ieșit să ia ceva dovezi de la incident.

Ulterior, la fața locului a venit un echipaj al poliției, care l-a luat pe sus pe unul dintre protestatari.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram