Un grup de persoane protestează la Ambasada Federației Ruse la Chișinău în susținerea opozantului rus Aleksei Navalnîi, iar un alt grup de persoane manifestă în susținerea liderului de la Kremlin, Vladimir Putin.

Zec de manifestanți au venit în fața sediului Ambasadei Federației Ruse de la Chișinău cu pancarte pe care scrie „Nu dictaturii”.

„Noi am venit să protestăm împotriva dictaturii. Avem și contramanifestanți.”, spun aceștia.

Foto: tv8

Foto: tv8

   

Tot în fața clădirii a Ambasadei Ruse la Chișinău, a venit un alt grup de persoane care susține regimul de la Kremlin. Aceștia au venit cu panglica Sfântului Gheorghe și steagul transnistrean.

Foto: tv8

Foto: tv8

Foto: tv8

Zeci de persoane au fost arestate sâmbătă în Rusia la manifestaţii organizate în întreaga ţară la apelul susţinătorilor opozantului Aleksei Navalnîi, pentru a cere eliberarea lui, în pofida numeroaselor presiuni din partea autorităţilor.

Navalnîi a fost spitalizat la Berlin pentru tratament, iar săptămâna trecută, la întoarcerea la Moscova, a fost reţinut chiar pe aeroport şi se află acum în arest preventiv, în aşteptarea mai multor proceduri judiciare care îl vizează. Printre altele, autorităţile ruse au comunicat că el ar putea fi considerat vinovat de încălcarea condiţiilor de eliberare condiţionată în urma unei condamnări cu suspendare din 2014.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!