/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/FOTO VIDEO/ Protest la Ambasada Rusiei la Chișinău în susținerea lui Navalnîi: „Protestăm împotriva dictaturii”

missing
23 ianuarie 2021, ora 13:43

Un grup de persoane protestează la Ambasada Federației Ruse la Chișinău în susținerea opozantului rus Aleksei Navalnîi, iar un alt grup de persoane manifestă în susținerea liderului de la Kremlin, Vladimir Putin.

Zec de manifestanți au venit în fața sediului Ambasadei Federației Ruse de la Chișinău cu pancarte pe care scrie „Nu dictaturii”.

„Noi am venit să protestăm împotriva dictaturii. Avem și contramanifestanți.”, spun aceștia.

Foto: tv8

Foto: tv8

   

Tot în fața clădirii a Ambasadei Ruse la Chișinău, a venit un alt grup de persoane care susține regimul de la Kremlin. Aceștia au venit cu panglica Sfântului Gheorghe și steagul transnistrean.

Foto: tv8

Foto: tv8

Foto: tv8

Zeci de persoane au fost arestate sâmbătă în Rusia la manifestaţii organizate în întreaga ţară la apelul susţinătorilor opozantului Aleksei Navalnîi, pentru a cere eliberarea lui, în pofida numeroaselor presiuni din partea autorităţilor.

Navalnîi a fost spitalizat la Berlin pentru tratament, iar săptămâna trecută, la întoarcerea la Moscova, a fost reţinut chiar pe aeroport şi se află acum în arest preventiv, în aşteptarea mai multor proceduri judiciare care îl vizează. Printre altele, autorităţile ruse au comunicat că el ar putea fi considerat vinovat de încălcarea condiţiilor de eliberare condiţionată în urma unei condamnări cu suspendare din 2014.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram