În mod evident şi comunitatea online a fost indignată de recenta situaţie în care doi conducători auto s-au identificat ca fiind “street raceri”, mai în glumă mai în serios încercându-şi puterile pe o alee din parcul Valea Tradafirilor.

Imaginile au devenit în scurt timp virale pentru că nimeni nu a mai auzit şi văzut despre o aşa bătaie de joc în raport cu un bun public. De lege nu mai spunem nimic.

În vederea depistării mai operative şi a sancţionării şoferilor din imagini, la adresa redacţiei noastre au fost expediate câteva detalii interesante despre protagoniștii pseudo competiţiei, care s-ar fi aflat după parbrize. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!