Horoscop duminică, 24 ianuarie. Află ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie în parte, în a doua zi de weekend. Balanțele trebuie să fie mai atente ca oricând la partenerul de viață, dacă nu vor să sufere în viitor. Astrologii au dezvăluit care sunt culorile norocoase ale zilei – auriu, bej și portocaliu. Cât despre numere norocoase, acestea sunt 4, 15, 27, 39, 54, impact.ro.

Berbec
Încearcă să eviți discuțiile cu partenerul de viață, mai ales că acesta este posibil să aibă numai intenții pozitive asupra ta. Comunica direct și sincer ceea ce simți, chiar dacă unele aspecte te îngrijorează. Diplomația este cea care te ajută atât la servici, cât și acasă.

Taur
Încearcă să pastrezi o energie pozitivă în familie, mai ales că membrii acesteia au nevoie de ea și se bazează cumva pe susținerea ta. Fă activitățile care-ți fac plăcere, comunica cu cei de la distanta, ai grija de sanatatea ta.

Gemeni
Pentru a ajunge la rezultatele dorite este foarte important să înveți să lucrezi și cu ceilalți cât se poate de bine. Chiar dacă astăzi este o zi de odihnă, comunicarea, activitățile în familie și plimbările te pot ajuta să te relaxezi.

Rac
Încearcă să îți canalizezi energiile într-o direcție și să nu te mai împărți în mai multe locuri și obiective. Saturn în această perioada nu este doar despre a întârzia lucrurile, ci pentru a-ți da oportunitatea să îți setezi niște obiective bune și de durata.

Leu
Cercurile tale de cunoștințe sunt cele care pot veni cu idei bune pentru tine și pentru a obține un lucru pe care ți-l doreai de mult. Implică-te în activități care te relaxează, dar sunt și productive în același timp.

Fecioară
Cei din jur te susțin și cumva sunt mulți oameni din familia ta care sunt mandrii de tine, de cum gândești și să bucură că le esti aproape. Anumite proiecte se îndreaptă spre final, iar asta poate fi că o gură de aer proaspăt pentru noi începuturi.

Balanță
Ai nevoie de vindecare, iar cel mai bun sprijin îl poți găși în persoanele apropiate. Implică-te în activități care te ajută să te relaxezi și cu ajutorul lor te vei simți mai bine. Partenerul de viață are nevoie de comunicare sau de atenția ta .

Scorpion
Astazi este o zi pentru recunostința. Discuțiile cu cei dragi de la depărtare sau din apropiere te pot binedispune și sau îți pot da niște idei bune. Încearcă să ieși în natură, plimbă-te și nu uită să mulțumești Universului pentru binecuvântările tale.

Săgetător
Planurile de acum te pot ajuta ca în următoarele câteva săptămâni să excelezi sau să ajungi la adevăratul tău potențial mai ușor. Ai energie, ritm și în loc să te amesteci cu ceilalți, stai un moment și observă.

Capricorn
Din punct de vedere financiar poți avea de câștigat cât de curând, iar asta te bucură chiar și pentru termen scurt. Încearcă să-i dai timpului timp și să fii înțelegător cu ține însuți, pentru că funcționezi mai bine atunci când ești conștient de propria valoare.

Vărsător
În zilele trecut parcă anumite obstacole nu te lăsau să termini chiar tot ce ți-ai dorit. Acum e momentul să lași totul în spate și să te bucuri de câteva clipe de liniște în compania oamenilor dragi.

Pești
Familia este importantă și activitățile împreună cu cei dragi sunt binevenite. Încearcă să nu intrii în discuții contradictorii doar din cauza diferențelor de opinie. Petrece timp alături de cei cu care empatizezi.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!