Primarul Capitalei, Ion Ceban, l-a amenințat pe bloggerul Andrei Bolocan că „îi va socoti toți dinții”, pe unde îl va întâlni. Totul a pornit de la faptul că Andrei Bolocan în unul din filmulețele sale a vorbit despre vacanța din Egipt a primarului. În timpul videoului bloggerul a menționat-o pe soția primarului și locul de muncă al acesteia. În replică, primarul l-a amenținat pe blogger și a spus că nimeni nu are dreptul să-i atace familia.

După ce Andrei Bolocan a postat videoul pe rețelele sociale, primarul Ion Ceban i-a scris un mesaj și a menționat că acest mesaj poate fi făcut public: „Acum am văzut ce ai zis de Tania…poți să publici ce am scris”.

De asemenea, primarul a vorbit și pe pagina sa despre indicent și l-a făcut pe Bolocan măgar: „Iată această „personalitate” este plină de bunătate și învață oamenii moravuri. Vorbește despre valori, familie și trebuie să îl lăudăm și apărăm. Dar eu zic că este un „măgar” care trece liniile bunului simț. Ca sa înțelegeți cât de josnici sunt unii oameni cu care cândva am legat niște relații bune, omenești.  Iar ei pentru anumite scopuri îmi atacă familia, soția, copiii. Întâi de toate sunt și eu om care are familie. Vreți să atacați, atacați-mă pe mine, eu sunt Ok”, a scris primarul și a atașat o bucățică de video în care bloggerul o menționează pe soția sa, Tatiana Taulean.

Amintim că, pe 15 ianuarie tv8.md a scris că Primarul Capitalei, Ion Ceban, ar fi plecat în străinătate în vacanță împreună cu familia. Aceasta, după ce un cititot tv8 a expediat câteva fotografii în care primarul a fost surprins pe litoralul din Egipt.

Puțin mai târziu, Ion Ceban a confirmat pe rețele sociale că într-adevăr a fost familia în vacanță.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!