/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO, FOTO/ Primarul Capitalei l-a amenințat pe bloggerul Andrei Bolocan: „Îți voi socoti toți dinții când te întâlnesc”

missing
24 ianuarie 2021, ora 12:09

Primarul Capitalei, Ion Ceban, l-a amenințat pe bloggerul Andrei Bolocan că „îi va socoti toți dinții”, pe unde îl va întâlni. Totul a pornit de la faptul că Andrei Bolocan în unul din filmulețele sale a vorbit despre vacanța din Egipt a primarului. În timpul videoului bloggerul a menționat-o pe soția primarului și locul de muncă al acesteia. În replică, primarul l-a amenținat pe blogger și a spus că nimeni nu are dreptul să-i atace familia.

După ce Andrei Bolocan a postat videoul pe rețelele sociale, primarul Ion Ceban i-a scris un mesaj și a menționat că acest mesaj poate fi făcut public: „Acum am văzut ce ai zis de Tania…poți să publici ce am scris”.

De asemenea, primarul a vorbit și pe pagina sa despre indicent și l-a făcut pe Bolocan măgar: „Iată această „personalitate” este plină de bunătate și învață oamenii moravuri. Vorbește despre valori, familie și trebuie să îl lăudăm și apărăm. Dar eu zic că este un „măgar” care trece liniile bunului simț. Ca sa înțelegeți cât de josnici sunt unii oameni cu care cândva am legat niște relații bune, omenești.  Iar ei pentru anumite scopuri îmi atacă familia, soția, copiii. Întâi de toate sunt și eu om care are familie. Vreți să atacați, atacați-mă pe mine, eu sunt Ok”, a scris primarul și a atașat o bucățică de video în care bloggerul o menționează pe soția sa, Tatiana Taulean.

Amintim că, pe 15 ianuarie tv8.md a scris că Primarul Capitalei, Ion Ceban, ar fi plecat în străinătate în vacanță împreună cu familia. Aceasta, după ce un cititot tv8 a expediat câteva fotografii în care primarul a fost surprins pe litoralul din Egipt.

Puțin mai târziu, Ion Ceban a confirmat pe rețele sociale că într-adevăr a fost familia în vacanță.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram