Președintele rus, Vladimir Putin, susține că nici el, nici rudele sale nu au deținut și nu dețin palatul din Gelendzhik din ancheta lui Alexei Navalnîi, care ar valora peste 270 de milioane de dolari. Despre acesta a declarat chiar președintele Putin în cadrul unei întâlniri cu studenții care a fost transmisă live.

„Nimic din ceea ce este indicat acolo nu este proprietatea mea. Palatul nu îmi aparține mie, nici reudelor mele și niciodată nu a aparținut. Niciodată!”, a declarat Putin, citat de presa rusă.

Liderul de la Kremlin a mai adăugat că nu a urmărit ancheta publicată pe canalul YouTube a lui Alexei Nvalnîi, ci doar a „răsfoit videoclipurile” pe care i le-au arătat asistenții săi.

Președintele a numit investigația lui Navalnîi fiind un „montaj plictisitor al opoziției”. Acesta este prima reacție a lui Putin despre ancheta efectuată de echipa lui Navalîi.

Vladimir Putin ar trăi, în secret, ca un rege, iar și mai recent ar fi adăugat un alt palat impresionant, de două ori mai mare decât Palatul Buckingham, la colecția sa de proprietăți și la averea sa impresionantă de miliarde de dolari.

/FOTO/ Palatul secret al lui Putin, de două ori mai mare decât Palatul Buckingham. Ar fi costat aproape 300 milioane de dolari

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!