/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Putin, despre investigația lui Navalnîi privind palatul de peste 300 milioane de dolari: „Un montaj plictisitor”

missing
25 ianuarie 2021, ora 15:16

Președintele rus, Vladimir Putin, susține că nici el, nici rudele sale nu au deținut și nu dețin palatul din Gelendzhik din ancheta lui Alexei Navalnîi, care ar valora peste 270 de milioane de dolari. Despre acesta a declarat chiar președintele Putin în cadrul unei întâlniri cu studenții care a fost transmisă live.

„Nimic din ceea ce este indicat acolo nu este proprietatea mea. Palatul nu îmi aparține mie, nici reudelor mele și niciodată nu a aparținut. Niciodată!”, a declarat Putin, citat de presa rusă.

Liderul de la Kremlin a mai adăugat că nu a urmărit ancheta publicată pe canalul YouTube a lui Alexei Nvalnîi, ci doar a „răsfoit videoclipurile” pe care i le-au arătat asistenții săi.

Președintele a numit investigația lui Navalnîi fiind un „montaj plictisitor al opoziției”. Acesta este prima reacție a lui Putin despre ancheta efectuată de echipa lui Navalîi.

Vladimir Putin ar trăi, în secret, ca un rege, iar și mai recent ar fi adăugat un alt palat impresionant, de două ori mai mare decât Palatul Buckingham, la colecția sa de proprietăți și la averea sa impresionantă de miliarde de dolari.

/FOTO/ Palatul secret al lui Putin, de două ori mai mare decât Palatul Buckingham. Ar fi costat aproape 300 milioane de dolari

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram