/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac masiv, tablou devastator, arme chimice, iar Rusia amenință Franța! Zelenski: Putin e un nazist

Situația la frontieră: 22 de cetățeni străini și 69 mijloace de transport au primit refuz de intrare în țară

missing
25 ianuarie 2021, ora 10:20

În ultima săptămână, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 133 255 traversări și valorile traficului de mijloace de transport a prezentat un număr de 45 843 traversări. Cea mai „activă” frontieră a fost cea cu România, 55 % din totalul de traversări s-au semnalat în punctele de trecere situate la granița moldo-română.

În punctele de trecere, polițiștii de frontieră au notificat 110  de evenimente cu documentarea a 111 de persoane, care au încălcat legislaţia frontalieră şi migraţională a Republicii Moldova, după cum urmează:

– 18 încălcări ale regimului zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere;

– 10 cetățeni străini au încălcat regimul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova;

– 82 de contravenții privind încălcarea regimului special în condiții de stare excepțională;

– un caz de trafic ilegal țigări și tutun.

Au fost declanșate 96 de consemne, dintre care opt consemne pe Interpol și 88 conform informațiilor parvenite din partea autorităților de ocrotire a normelor de drept naționale.

În decursul săptămânii precedente 22 de cetățeni străini, dar și 69 de mijloace de transport, au primit refuz de intrare în Republica Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram