Deputatul Igor Grosu anunță că va rămâne președinte interimar al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) până după eventualele alegeri parlamentare anticipate. Declarațiile au fost făcute de către Igor Grosu luni, 25 ianuarie, în cadrul emisiunii Cutia Neagră de la Tv8.

Potrivit deputatului PAS, Congresul partidului va avea loc după eventualele alegeri parlamentare anticipate, iar actualii vicepreședinți ai formațiunii, Olesea Stamate și Natalia Gavrilița, ar putea să-și păstreze funcțiile și după Congres.

Igor Grosu, președinte interimar PAS:Până la Congres voi exercita interimatul. Congresul va avea loc după alegerile parlamentare anticipate, așa o să fie mai bine pentru partid. Trebuie să ne concentrăm pe anticipate, asta a fost decizia politică. Atunci când vom decide să convocăm Congresul vom anunța. Planurile mele imediate sunt să participăm la alegerile parlamentare anticipate. Stamate și Gavrilița ar putea fi vicepreședinții PAS. Congresul va avea loc anul acesta, după alegeri, toamna.”

Igor Grosu a preluat interimatul funcției de președinte al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) pe 9 decembrie, după ce lidera PAS, Maia Sandu a fost aleasă președintă a R. Moldova și a renunțat la calitatea de membră a partidului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!