/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Moldovenii marchează în Italia. Dumbrăvanu și Blănuță au înscris pentru echipele lor din Italia

missing
25 ianuarie 2021, ora 20:11

După un debut frumos, contra lui Juventus, Daniel Dumbrăvanu bifează o nouă reușită importantă, în Italia. Fotbalistul nostru a marcat un gol pentru echipa de tineret a lui Genoa, ajutându-și formația să obțină victoria. S-a ales cu gol și un alt tânăr moldovean, care evoluează la cluburi din peninsulă.

După debutul contra lui Cristiano și Buffon, Daniel Dumbrăvanu nu a avut nevoie de prea mult timp, pentru a ieși din nou în față. Tânărul nostru fundaș a marcat pentru Genoa U19, contra formației similare a celor de la Fiorentina.

Până la urmă, Genoa s-a impus cu 2 la 1 și a urcat pe locul opt, în liga Italiei U19. Daniel Dumbrăvanu a revenit în lotul lui Genoa Primavera, după ce o perioadă s-a antrenat alături de seniori. A fost un weekend frumos și pentru un alt moldovean – Vlad Blănuță, care a marcat pentru Pescara U19. Echipa lui s-a impus cu 6 la 0.

Vlad Blănuță este un atacant de doar 18 ani care, la sfârșitul anului 2020, și-a făcut debutul pentru seniorii celor de la Pescara, devenind astfel, primul moldovean din istoria Seriei B.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram