/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/FOTO/ Intervenție SMURD. O femeie care a suportat arsuri, transportată de la Fălești la Chișinău

missing
26 ianuarie 2021, ora 11:52

O femeie în vârstă 64 de ani a fost transportată din raionul Fălești în Capitală, de un echipaj SMURD Iași. Elicopterul a aterizat pe stadionul Dinamo în această dimineață la ora 10:55.

Un echipaj aero-medical SMURD Iași a efectuat o misiune aero-medicală de transportare urgentă a unei femei din raionul Fălești spre municipiul Chișinău.

Potrivit IGSU, femeia a suferit arsuri de gradul I și II pe 50% din suprafața corpului. Pacienta a fost preluată e la spitalul raional Fălești de un echipaj aero-medical SMURD Iași și transportată în siguranță în Chișinău.

Pe parcursul zborului, femeia a fost monitorizată strict de echipa de medicii și paramedicii români. Elicopterul a aterizat pe stadionul Dinamo, fiind așteptat de Serviciul Republican Aviasan care a preluat pacienta la Centrul Republican de Leziuni Termice pentru următoarele investigații și tratament.

Aceasta este a doua intervenția aero-medicală SMURD realizată pe teritoriul Republicii Moldova de la începutul anului 2021.

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram