O femeie în vârstă 64 de ani a fost transportată din raionul Fălești în Capitală, de un echipaj SMURD Iași. Elicopterul a aterizat pe stadionul Dinamo în această dimineață la ora 10:55.

Un echipaj aero-medical SMURD Iași a efectuat o misiune aero-medicală de transportare urgentă a unei femei din raionul Fălești spre municipiul Chișinău.

Potrivit IGSU, femeia a suferit arsuri de gradul I și II pe 50% din suprafața corpului. Pacienta a fost preluată e la spitalul raional Fălești de un echipaj aero-medical SMURD Iași și transportată în siguranță în Chișinău.

Pe parcursul zborului, femeia a fost monitorizată strict de echipa de medicii și paramedicii români. Elicopterul a aterizat pe stadionul Dinamo, fiind așteptat de Serviciul Republican Aviasan care a preluat pacienta la Centrul Republican de Leziuni Termice pentru următoarele investigații și tratament.

Aceasta este a doua intervenția aero-medicală SMURD realizată pe teritoriul Republicii Moldova de la începutul anului 2021.

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!