Topul celor mai populari moderatori de emisiuni televizate din Republica Moldova este condus de femei. Potrivit studiului „Barometrul Mass Media – ediția lunii ianuarie”, realizat de compania Date Inteligente (iData), trei prezentatoare TV8 se află în topul celor mai urmăriți moderatori TV. Este vorba despre Natalia Morari, Mariana Rață și Angela Gonța. 

Conform sondajului, șase cei mai urmăriți prezentatori TV în Republica Moldova sunt:

  • Natalia Morari (25%), moderatoarea emisiunii „Politica Nataliei Morari” la postul TV8;
  • Natalia Cheptene (19.73%), moderatorea emisiunii „Vorbește Moldova”, de la Prime TV;
  • Lilu Ojovan (14.54%) prezentatoarea game-show-ul „100 moldoveni au zis”, la același post de televiziune și autoarea emisiunii „Vorbe bune cu Lilu” de la Canal 2;
  • Mariana Rață (9.34%) cu emisiunea „Cutia Neagră”, de la TV 8;
  • Emilian Crețu (8.22%), prezentatorul „Dora Show” la Jurnal TV;
  • Angela Gonța, cu 7,75%.

În total, respondenții au numit 112 prezentatori. Totodată, topul show-urilor TV este condus de emisiunea „Vorbește Moldova”, urmărită de 28,56% din respondenți.

A doua cea mai vizionată emisiune este „100 de moldoveni au zis”, cu o pondere a răspunsurilor de 17.20%, iar pe locul trei s-a clasat emisiunea „Politica Nataliei Morari”, care este vizionată de 10.98%.

Eșantionul studiului a cuprins 616 chestionare colectate în perioada 15-22 ianuarie. Eroarea maximă de eșantionare este de +/-3,9%.

Foto: iData

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!