/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/SONDAJ/ Trei prezentatoare TV8, în topul celor mai urmăriți moderatori de emisiuni TV din țară

missing
26 ianuarie 2021, ora 15:15

Topul celor mai populari moderatori de emisiuni televizate din Republica Moldova este condus de femei. Potrivit studiului „Barometrul Mass Media – ediția lunii ianuarie”, realizat de compania Date Inteligente (iData), trei prezentatoare TV8 se află în topul celor mai urmăriți moderatori TV. Este vorba despre Natalia Morari, Mariana Rață și Angela Gonța. 

Conform sondajului, șase cei mai urmăriți prezentatori TV în Republica Moldova sunt:

  • Natalia Morari (25%), moderatoarea emisiunii „Politica Nataliei Morari” la postul TV8;
  • Natalia Cheptene (19.73%), moderatorea emisiunii „Vorbește Moldova”, de la Prime TV;
  • Lilu Ojovan (14.54%) prezentatoarea game-show-ul „100 moldoveni au zis”, la același post de televiziune și autoarea emisiunii „Vorbe bune cu Lilu” de la Canal 2;
  • Mariana Rață (9.34%) cu emisiunea „Cutia Neagră”, de la TV 8;
  • Emilian Crețu (8.22%), prezentatorul „Dora Show” la Jurnal TV;
  • Angela Gonța, cu 7,75%.

În total, respondenții au numit 112 prezentatori. Totodată, topul show-urilor TV este condus de emisiunea „Vorbește Moldova”, urmărită de 28,56% din respondenți.

A doua cea mai vizionată emisiune este „100 de moldoveni au zis”, cu o pondere a răspunsurilor de 17.20%, iar pe locul trei s-a clasat emisiunea „Politica Nataliei Morari”, care este vizionată de 10.98%.

Eșantionul studiului a cuprins 616 chestionare colectate în perioada 15-22 ianuarie. Eroarea maximă de eșantionare este de +/-3,9%.

Foto: iData

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram