/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/FOTO/ Alertă cu bombă la Spitalul Clinic din Bălți. Mai mulți oameni au fost evacuați

missing
27 ianuarie 2021, ora 14:30

Alertă cu bombă la Spitalul clinic din Bălți. Un bărbat a alertat serviciul unic 112 și a anunțat că în una din secțiile spitalului se află un obiect explozibil. După mai multe verifică, s-a stabilit că alerta este falsă, iar în interiorul instituției medicale nu a fost găsit niciun obiect explozibil. 

„Astăzi, în jurul orei 10:00, prin intermediul serviciului unic de urgență 112, a parvenit o înștiințare telefonică de la un bărbat care ne-a comunicat că în incinta Spitalului Clinic Bălți este amplasat un explozibil”, au menționat polițiștii.

Imediat la fața locului s-a deplasat grupul de urmărire penală din cadrul Inspectoratului de Poliție Bălți și salvatorii.

La scurt timp a fost identificată persoana care a efectuat apelul. Este vorba despre un bărbat din Bălți în vârstă de 42 ani.

Pe acest caz a fost înregistrat un proces penal.

Foto: esp.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram