Război în Ucraina, ziua 277: Avertizare din Estonia și petiția unor mame. RLI: Rusia complotează pentru a-l lichida pe Lukașenko

Grupul „Pro Moldova” urmează să decidă dacă va susține sau nu candidatura înaintată de Maia Sandu la funcția de premier: „O să discutăm cu echipa”

27 ianuarie 2021, ora 17:50

Grupul parlamentar „Pro Moldova” a luat act de decizia președintei Republicii Moldova, Maia Sandu, privind desemnarea Nataliei Gavriliță la funcția de premier și urmează să ia o decizie în acest sens. 

„Acum am aflat despre decizie. Urmează să vedem programul și echipa. O să discutăm cu fracțiunile parlamentare și echipa. Urmează să luăm o decizie. Trebuie să vedem dacă vor fi 51 de voturi în Parlament”, a declarat pentru tv8.md liderul grupului „Pro Moldova”, Andrian Candu.

Amintim că președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a înaintat-o pe Natalia Gavriliță la funcția de prim-ministru. Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă. Natalia Gavriliță este fostă ministră a Finanțelor în Guvernul Sandu

 

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram